Reteta zilei: Supa de legume cu paste si sos de branza

Printeaza

Supa de legume cu paste si sos de branza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, dovlecel, rosii, sos de rosii, condimente, supa de legume, fidea, spanac, ricotta, mozzarella, parmezan, sare, piper.

 

Ingrediente supa: 

  • 1 lingura de ulei de măsline
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 lingura condimente
  • 4 căni supa de legume
  • 240gr fidea
  • 200 gr spanac congelat

Ingrediente sos de branza:

  • 450gr ricotta
  • 1 cana mozzarella maruntita
  • ¼ ceasca parmezan ras
  • ⅛ linguriță de sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul. Adăugati intr-o oala împreună cu uleiul de măsline. Sotati la foc mediu, aproximativ 3-5 minute.

Intre timp, curatati dovlecelul si morcovii si maruntiti. Se adauga in oala si caliti timp de aproximativ 2 minute.

Se adauga rosiile, sos, amestec de condimente și supa de legume. Se amestecă pentru a se combina.

Se acopera, dati focul la mediu și aduceti la fierbere pentru 10-15 minute.

Incorporati apoi fideaua si mai gatiti timp de 10-12 minute. Intre timp, se combină brânza ricotta, ½ ceasca mozzarella, parmezan, sare și piper într-un castron si se amestecă bine.

Se adauga spanacul in oala si se amesteca. Pentru a servi, puneti in fiecare bol cate o lingura de sos de branza si umpleti cu supa.

Se presara cu mozzarella. Serviti imediat.

 

Supa de legume cu paste si sos de branza

Garden Vegetable Lasagna Soup front

Reteta preluata de aici.

 

Pofta buna!

 

 

 

Reteta zilei: Supa de legume cu paste si sos pesto

Supa de legume cu paste si sos pesto din: ulei de masline, praz, usturoi, ceapa, cartofi, morcovi, dafin, seminte de fenicul, cimbru, supa de pui, rosii, fasole, dovlecei, sos pesto. Poate te intereseaza si: Supa de fasole boabe cu boia si tarhon Supa de oua cu smantana Supa de legume cu chimen si cuisoare Ingrediente:  […]

Supa de legume cu ciuperci

Supa de legume cu ciuperci din: cartofi, morcovi, patrunjel, conopida, ulei, mazare, fasole, ciuperci, sare. Ingrediente: 3 cartofi 3 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 5-6 buchete dintr-o conopidă ulei 100 g mazăre verde 100 g fasole fideluţă (sau grasă, după preferinţă) 4 roşii 200 g ciuperci sare   Mod de preparare: Tai morcovul fâşii subţiri, pătrunjelul […]

Supa de legume cu chimen si cuisoare

Supa de legume cu chimen si cuisoare din: cuburi de supă, roşie, ardei, boabe de piper, chimen, dafin, nucşoară, cuişoare. Ingrediente: 2 cuburi de supă 1 roşie 1 ardei câteva boabe de piper puţin chimen 1 frunzuliţă de dafin puţină nucşoară 2-3 cuişoare Mod de preparare: Roşia, ardeiul şi condimentele se leagă într-un tifon şi se […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cam incarcata supa de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.