Reteta zilei: Supa de legume cu pesto si parmezan

Printeaza

Supa de legume cu pesto si parmezan din: ulei de masline, ceapa, praz, morcovi, telina, usturoi, cartofi, supa, dafin, cimbru, mazare, dovlecei, rosii, fasole, pesto, sare, piper, parmezan.

 

Ingrediente: 

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 fir praz, tocat
  • 2 morcovi, tocati
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 cartofi, cuburi
  • 1.5l supa
  • 1 frunza dafin
  • 1 fir cimbru
  • 115gr mazare
  • 2-3 dovlecei, tocati
  • 3 rosii, fara coaja, tocate
  • 425gr fasole din conserva
  • 3 lingurite sos pesto
  • sare si piper
  • parmezan, pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa si prazul si gatiti 5-6 minute.

Adaugati morcovi, telina, usturoi si mai gatiti 5 minute.

Adaugati cartofii si mai gatiti 2-3 minute.

Incorporati supa, adaugati ierburile si asezonati cu sare si piper.

Aduceti la fierbere, reduceti focul si gatiti inca 10-12 minute.

Supa de legume cu pesto si parmezan
Adaugati mazarea si dovleceii, gatiti 5 minute. Apoi adaugati rosiile. Acoperiti si fierbeti 5-8 minute.

Adaugati fasolea si gatiti inca 10 minute, apoi adaugati sosul pesto si mai gatiti 5 minute.

Supa de legume cu pesto si parmezan
Opriti focul, lasati sa se odihneasca cateva minute.

Serviti supa garnisita cu parmezan.

Supa de legume cu pesto si parmezan

Supa de legume cu pesto si parmezan

Supa de legume cu pesto si parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de rasol afumat cu legume

Supa de rasol afumat cu legume din: rasol afumat, carne de rasol afumat, ulei de masline, usturoi, ceapa, morcovi, cartof, fasole, boabe de porumb, cimbru, frunze de dafin, sare, piper. Ingrediente: 1 rasol afumat (cu resturi de carne) carne de rasol afumat, cuburi 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 1 ceapa, […]

 

 

Supa de legume cu pesto

Supa de legume cu pesto din: ulei de masline, praz, usturoi, ceapa, cartofi, morcovi, dafin, seminte de fenicul, cimbru, supa de pui, rosii, fasole, dovlecei, sos pesto. Ingrediente:  2 linguri de ulei de măsline 2 fire praz feliat 2 catei de usturoi, feliat 1 ceapa, tocata 2 cartofi, cuburi 2 morcovi feliati 2 frunze de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.