din: andive, somon, oua de prepelita, smantana, marar, sare, piper. Andivele umplute reprezintă o alegere perfectă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă, cu arome proaspete și texturi bogate. Această rețetă aduce împreună ingrediente de calitate, cum ar fi somonul fumé, ouăle de prepeliță și andivele crocante, […]
Reteta zilei: Supa de linte cu salata
PrinteazaSupa de linte cu salata din: apa, vegeta, morcovi, ceapa, linte rosie, linte verde, pasta de tomate, patrunjel, zahar brun, otet alb, sare, cimbru, tarhon, garam masala, piper, salata creata.
Ingrediente:
- 5 cesti de apa
- 2 linguri vegeta de legume
- 2 cesti morcovi felii
- 1 ceapa, cuburi
- ⅓ cana de linte rosie uscata, clătita
- ⅓ cana de linte verde uscata, clătita
- 1 cutie pasta de tomate
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura de zahar brun
- 1 lingura otet alb
- 1 lingurita sare
- ½ lingurita cimbru uscat
- ¼ lingurita tarhon uscat
- 1/2 linguriță garam masala
- ½ lingurita piper
- 3 cesti salata creata, maruntita
Mod de preparare:
Într-o oală mare combina apa, bază de legume, morcovi, ceapa si linte. aduce la fierbere.
Acoperiti, reduceti dfocul la mic și se fierbe timp de 25-30 minute.
adauga toate ingredientele rămase și lasati la fiert, neacoperit, timp de 10 minute.
serveste imediat.
Supa de linte cu salata
Pofta buna!
Shiro Wat: Tocana Etiopiană de Năut – Ghidul Complet
Shiro Wat, un fel de mâncare plin de arome, este un pilon central în bucătăria etiopiană și un simbol al tradiției și culturii culinare a regiunii. Originile Shiro Wat Etiopia Antică: Shiro Wat își are rădăcinile în bucătăria străveche etiopiană. Etiopia, cu o istorie culinară bogată […]
Foarte buna supa de linte
Foarte buna supa de linte
Nu-mi place supa de linte, mai ales ca ai pus si salata in supa