Ciorba taraneasca de porc cu fasole din: carne de porc, morcovi, patrunjel, telina, ardei, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, bors cu legume, leustean. Ingrediente: 500-600 g carne de porc 2 morcovi 1 pătrunjel ţelină mică 1 ardei gras mic roşu 100 g mazăre verde 200 g fasole verde 2 cartofi ceapă 1 plic borş cu […]
Reteta zilei: Supa de mazare cu rasol de porc
PrinteazaSupa de mazare cu rasol de porc din: mazare, rasol de porc, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin, sare, piper, supa de pui, apa.
Ingrediente:
- 1 /2 kg mazare
- 1 rasol de porc
- 1 morcov , ras
- 1 ceapa , cuburi
- 2 tulpini de telina cu frunze ,cuburi
- 2 catei de usturoi , tocat
- foi de dafin
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita piper
- 1 cutie supa de pui
- 8 cani de apa
Mod de preparare:
Puneti intr-o oala mazarea, rasolul feliat, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin , sare, piper, supa de pui si apa.
Nu se amestecă ingredientele . Acoperiti si gatiti 2-3 ore.
Indepartati carnea de pe oase si scoateti foile de dafin.
Adaugati carnea inapoi in oala. Serviti supa calda.
Supa de mazare cu rasol de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba taraneasca de porc cu fasole
Borş ţărănesc cu carne de porc
Borş ţărănesc cu carne de porc din: porc, telina, ceapa, patrunjel, morcov, rosii, bulion, bors, zeama de varza, leustean, sare. Ingrediente: 1 kg carne grasă de porc cu os (de la piept) 1 telină 1-2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 morcov 2-3 roşii 1 lingură de bulion 1/2 l borş sau zeamă de varză leuştean […]
Ciorbă ardelenească de porc
Ciorbă ardelenească de porc din: cotlete de porc fara os, morcovi, telina, gulie, amestec de legume pentru ciorba, lamaie, galbenusuri, smantana, verdeata, sare. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fara os 3 morcovi 1/4 dintr-o telina mare 1/4 dintr-o gulie o punga de amestec de legume pentru ciorba (cu mazare, fasole verde etc) 1 lamaie […]
Pofta buna!
Imi place supa de mazare cu carne de porc