Reteta zilei: Supa minestrone cu penne
PrinteazaSupa minestrone cu penne din: supa de vita, apa, ulei de masline, usturoi, boabe de porumb, mazare, morcovi, cartofi, carne de vaca, spanac, busuioc, branza, sare, piper, penne.
Ingrediente :
- 10 cani supa de vita
- 8 cani de apa
- 1 lingura ulei de masline
- 3 catei de usturoi , tocat
- 3/4 cana boabe de porumb
- 3/4 cana mazare
- 3/4 cana morcovi, cuburi
- 3 cartofi, cuburi
- 500gr carne de vaca fiarta, cuburi
- 1 kg frunze de spanac proaspete
- 1 1/2 cupe frunze de busuioc
- 200gr branza, cubulete
- 1/2 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper
- 1 pachet penne
Mod de preparare:
Puneti supa de vita si apa la fiert. Intr-o tigaie, sotati usturoi cu 1 lingura ulei de masline la foc mediu. Reduceti focul si se adauga spanacul , amestecand pana se inmoaie. Adaugati busuioc și se amesteca pana se inmoaie.
Puneti amestecul de spanac si busuioc intr-un blender cu o treime din branza si 1 cana de supa. Adaugati sare și piper. Amestecati pana se omogenizeaza .
Cand supa incepe sa fiarba se adauga carnea de vita . Cand da din nou in clocot adaugati mazare , morcovi , cartofi , porumb si fierbeti la foc mic 5 minute și se adauga pastele .
Gatiti 7 minute. Opriți focul. Se incorporeaza spanacul și se amesteca . Adaugați restul de branza si se serveste .
Supa minestrone cu penne
Pofta buna!
Cam verde supa minestrone 🙂
Foarte verde as putea spune :)))