Reteta zilei: Supa minestrone cu penne

Printeaza

Supa minestrone cu penne din: supa de vita, apa, ulei de masline, usturoi, boabe de porumb, mazare, morcovi, cartofi, carne de vaca, spanac, busuioc, branza, sare, piper, penne.

 

Ingrediente :

  • 10 cani supa de vita
  • 8 cani de apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi , tocat
  • 3/4 cana boabe de porumb
  • 3/4 cana mazare
  • 3/4 cana morcovi, cuburi
  • 3 cartofi, cuburi
  • 500gr carne de vaca fiarta, cuburi
  • 1 kg frunze de spanac proaspete
  • 1 1/2 cupe frunze de busuioc
  • 200gr branza, cubulete
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1 pachet penne

 

Mod de preparare:

Puneti supa de vita si apa la fiert. Intr-o tigaie, sotati usturoi cu 1 lingura ulei de masline la foc mediu.

Reduceti focul si se adauga spanacul , amestecand pana se inmoaie. Adaugati busuioc și se amesteca pana se inmoaie.

Puneti amestecul de spanac si busuioc intr-un blender cu o treime din branza si 1 cana de supa. Adaugati sare și piper.

Amestecati pana se omogenizeaza .

Cand supa incepe sa fiarba se adauga carnea de vita . Cand da din nou in clocot adaugati mazare , morcovi , cartofi , porumb si fierbeti la foc mic 5 minute și se adauga pastele .

Gatiti 7 minute. Opriți focul. Se incorporeaza spanacul și se amesteca . Adaugați restul de branza si se serveste .

 

Supa minestrone cu penne

Supa minestrone cu penne

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Cam verde supa minestrone 🙂

  2. Foarte verde as putea spune :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.