Reteta zilei: Supa minestrone

Printeaza

Supa minestrone din: ulei de masline extravirgin, ceapa, praz, usturoi, sunca afumata, morcovi, sare, piper, rosii, supa de pui, oregano, nap, varza, frunze de salata, fasole si parmezan.

Supa minestrone

Supa minestrone

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 ceapa, cuburi
  • 1 praz, feliat (partea alba numai)
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 4 bucati sunca afumata, tocata
  • 3 morcovi, cuburi
  • 1 lingurita sare
  • 1.5 lingurita de piper
  • 1 1/4 ceasca grau
  • 1 cutie rosii
  • 6 cani supa de pui
  • 2 crengute proaspete de oregano
  • 1 nap, decojit și taiat bucați
  • 3 cupe varza, spalata și tocata
  • 3 cupe Frunze de salata create, taiata
  • 1 1/2 cesti fasole din conserva
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Intr-o cratița gatiti ceapa, prazul și usturoiul in ulei de masline la foc mediu cateva minute. Adauga sunca si morcovii. Gatiti la foc mediu timp de 5-6 minute.

Supa minestrone

Se condimenteaza cu sare și piper. Adauga graul, rosiile, supa și oregano. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute.

Supa minestrone

Adauga napi, salata si varza. Acoperiti si gatiti la foc mediu timp de 15 minute. Adauga fasole, se acopera și se continua gatirea pentru inca 10-15 minute. Serviti cu parmezan.

Supa minestrone

Supa minestrone

Supa minestrone

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine e supa minestrone

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.