O reteta de supa miso de pui cu orez din: supa de pui, piept de pui, orez, morcovi, pasta de miso, sos de soia, mirin si ceapa verde. Ingrediente: 500 g supa de pui 2 piepti de pui, fara piele 50 g de orez cu bob lung 8 morcovi subtiri, taiati in jumatate pe lungime […]
Reteta zilei: Supa Miso cu carne de porc
PrinteazaSupa Miso cu carne de porc: buta de porc, carne tocata de porc, sos hoisin, usturoi, fidea, supa de pui, condimente, sos de soia, pasta miso, ciuperci, muguri de bambus, porumb, muguri de fasole, ceapa verde, alge marine.
Ingrediente:
- 1/2 kg burta de porc, felii
- 1/3 ceasca de carne tocata de porc
- 1 lingura sos hoisen
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 punga de fidea
- 2 cutii supa de pui
- 1 lingurita condimente, dupa preferinta
- 1 lingura sos de soia
- 2 linguri pasta miso
- ciuperci uscate
Topping-uri:
- Muguri de bambus
- Boabe de porumb
- muguri de fasole
- Ceapa verde, tocata
- Condimente, dupa preferinta
- alge marine
- edamame
Mod de preparare:
Se incalzeste o tigaie cu ulei. Puneti feliile burta de porc, carnea tocata de porc și usturoi.
Lasati sa se rumeneasca. Adaugati 1 lingura sos de soia si 1 lingura sos hoison. Se amesteca.
Adaugati 1 cana de apa. Se lasa sa fiarba in tigaie cu capac timp de 20-30 de minute.
Adaugati supa de pui, 2 cani de apa, pasta miso, 1 lingura sos de soia, 1 lingura condimente, ciuperci si se lasa sa fiarba.
Gatiti fideua. Scurgeti si pastrati deoparte.
Intr-un castron mare, puneti supa, adaugati fidea si topping, dupa preferinta apoi serviti.
Supa Miso cu carne de porc
Pofta buna!
Pofta buna!