Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare. Ingrediente: 500 g morcovi tineri 1 ceapă 4 linguri pline cu orez 2 linguri cu unt 2 l supă sau apă caldă crutoane 1 lingură cu zahăr sare Mod de preparare: Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu […]
Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata din: morcovi, ceapa, cartofi, sare, ulei, crutoane, verdeata. Ingrediente: 500 g morcovi o ceapă 2 cartofi sare o lingură ulei crutoane pentru servit verdeaţă, după gust Mod de preparare: Legumele curăţate şi spălate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se mixează […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.