Reteta zilei: Supa de morcovi cu pasta de caju

Printeaza

Supa de morcovi cu pasta de caju din: ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, telina, morcovi, ardei iute, supa de legume, sare, piper, caju, apa.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite cimbru proaspat, tocate
  • 2 tulpini de telina, cuburi
  • 8 morcovi, curatati si feliati
  • 2 ardei iute, fara seminte, feliat
  • 4 cesti supa de legume
  • sare si piper, dupa gust
  • 1/2 ceasca caju înmuiat în apă timp de 1 oră
  • 3/4 cană de apă

 

 

Mod de preparare:

Într-o cratiță mare, incalziti ulei de masline la foc mediu.

Adaugati ceapa si gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.

Adaugati usturoiul, cimbrul si telina.

Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute.

Se adauga morcovi și ardei iute.

Adaugati supa și se amestecă pentru a se combina.

Reduceti focul și se aduce la fierbere.

Fierbeti la foc mic neacoperit aproximativ 30 de minute.

Scurgeti apa de pe caju.

Într-un blender, combinati caju și 3/4 cană de apă.

Amestecati pana se omogenizeaza.

Se pun într-un bol mic si se pastreaza deoparte.

Pasati supa la blender, apoi amestecati cu pasta de caju.

Se condimentează cu sare și piper după gust. Serviti imediat.

 

Supa de morcovi cu pasta de caju

Supa de morcovi cu pasta de caju

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.