Supă de Castane și Ciuperci din: castane, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, smantana, uleisare, piper, patrunjel. Descoperă gustul bogat și textura catifelată a unei supe de castane, o rețetă care îmbină savoarea ciupercilor aromate cu dulceața subtilă a castanelor. Această supă cremoasă nu este doar un deliciu pentru papilele gustative, ci și un aliat în nutriția […]
Reteta zilei: Supa de paste cu spanac
PrinteazaSupa de paste cu spanac din: ceapa, telina, morcovi, ulei de masline, dafin, vin alb, supa, rosii, paste, fasole, spanac, sare, piper, pamezan.
Ingrediente:
- 1 ceapa tocata
- 1 tulpina telina, tocata
- 2 morcovi, tocati
- 5 linguri ulei de masline
- 1 frunza dafin
- 1 pahar vin alb
- 5 cani supa
- 400gr rosii din conserva
- 175gr paste
- 400gr fasole din conserva
- 250gr spanac, maruntit
- sare si piper
- 50gr parmezan
Mod de preparare:
Puneti ceapa, telina si morcovul intr-o oala si gatiti in ulei de masline timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Adaugati funza de dafin, vinul, supa si rosiile. Aduceti la fierbere si gatiti 10 minute.
Incorporati pastele si fasolea, apoi mai gatiti 8 minute. Amestecati frecvent.
Asezonati, dupa gust, adaugati spanacul si mai gatiti 2 minute.
Serviti supa presarata cu parmezan.
Supa de paste cu spanac
Pofta buna!
Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]
Supă Miso Autentică – Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]