Supa cu perisoare si smantana din: carne, ou, smantana, sare, morcovi, ceapa, mazare, telina. Ingrediente: 250 g carne tocată un ou o linguriţă smântână un praf sare 2 morcovi o ceapă 100 g mazăre o rădăcină păstârnac o rădăcină de ţelină un ardei gras Mod de preparare: Carnea se amestecă bine cu oul şi un […]
Supa cu perisoare din ficat din: ficat de vita, chifle, lapte, ceapa, oua, maghiran, patrunjel, lamaie, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de vită 2 chifle 150 ml lapte 1 ceapă roşie 2 ouă măghiran pătrunjel verde puţină coajă rasă de lămâie sare 1 lingură pesmet piper 1 l supă de carne Mod […]
Supa de perisoare cu taitei din: morcovi, ceapa, leustean, patrunjel, carne, ou, paine, ulei, sare, piper, taitei. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapă leustean pătrunjel 400 g carne tocată 1 ou 200 g carne de pui ori de curcan 1 felie pâine înmuiată în apă 1 lingură ulei sare piper tăitei Mod de preparare: Fierbi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Eu nu pun cartofi in supa de perisoare …
Delicioasa supa de perisoare