Supa de perisoare cu cartofi din: cartofi, morcov, ceapa, pesmet, carne tocata, ou, usturoi, piper, sare, marar, patrunjel. Ingrediente: 300 g cartofi 1 morcov 1 ceapa 3 linguri pesmet 200 g carne tocata 1 ou 3 catei de usturoi piper sare marar patrunjel ulei pentru calit Mod de preparare: Amesteci carnea, usturoiul pisat, pesmetul, […]
Reteta zilei: Supa de perisoare cu legume
PrinteazaSupa de perisoare cu legume din: vita, porc, orez, pesmet, rosii, ceapa, ou, oregano, cartofi, morcovi, concentrat de pui.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne de vita, tocata
- 1/2 kg carne de porc, tocata
- 1/4 ceasca de orez
- 1/4 cană de pesmet
- 1/2 ceasca rosii tocate
- 1/2 cană de ceapă tocata
- 1 ou
- 1/8 lingurita oregano uscat
- 4 cartofi, cuburi
- 4 morcovi, taiati bucăți mari
- 2 lingurite de concentrat de pui
Mod de preparare:
Într-un bol mediu, combinati carnea de vită, carnea de porc, orez, pesmet, rosii, ceapa, ou si oregano.
condimentează cu sare și piper. amestecă bine. Formati perisoare. pun într-o oala 8 pahare de apă.
Adăugați legumele si asezonati cu 2 lingurite de concentrat de pui, adaugati perisoarele, acoperiti oala si se fierbe la foc mediu aproximativ 40-45 minute.
Serviti supa calda.
Supa de perisoare cu legume
Pofta buna!
Supa de perisoare cu patrunjel
Supa de perisoare din: carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, pesmet, parmezan, ou, pasta de tomate, supa din concentrat de pui, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocata o ceapa mica un morcov 2 catei usturoi 2 linguri pesmet 2 linguri parmezan un ou 700 g pasta de tomate un litru supa din concentrat […]
Pofta buna!
Foarte buna supa de perisoare