Reteta zilei: Supa cu perisoare de vita

Printeaza

Supa cu perisoare de vita din: vita, branza rasa, patrunjel, morcov, telina, usturoi, rosie, paste, supa, focaccia, seminte de ardei iute.

 

Ingrediente:

  • 200g carne de vită tocată
  • 2 linguri branza rasă
  • 1/3 cană patrunjel, tocat
  • 1/3 ceasca morcov, tocat
  • 1 radacina țelină
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 roșie
  • 1 cană paste
  • 1 l supa
  • focaccia
  • Un vârf de cuțit de semințe de ardei iute

 

Mod de preparare:

Se fierb 600ml apa. Se încălzește o lingură de ulei de măsline într-o oală pe foc mediu.

Gatiti telina, usturoiul si morcovul timp de 5 minute.

Se adaugă apă fierbinte, supa, și rosia. Lăsați amestecul la fiert.

Într-un castron, se amestecă împreună carnea tocată de vită și 2/3 din pătrunjel.

adauga 2 linguri de brânză rasă și semințele de ardei iute, dupa gust.

Se adauga jumătate linguriță de sare și piper proaspat macinat. Formati perisoare. Adăugați pastele in supa si se fierb timp de aproximativ 10 minute.

încălzește o lingură de ulei într-o tigaie. Gatiti perisoarele pe toate partile. Porniți cuptorul la 100 ° C pentru a încălzi focaccia.

Adaugati perisoarele in supa in ultimele 5 minute de fiert. serveste cu o brânză, pătrunjel si focaccia.

 

Supa cu perisoare de vita

Supa_cu_perisoare_de_vita_12

 

Pofta buna!

 

 

 

Piftie de Pipote de Pui

Piftie de Pipote de Pui – un preparat traditional, cunoscut si sub numele de racitura. Aceasta reteta este apreciata pentru gustul sau bogat si textura unica, fiind un fel de mancare des intalnit la mesele de sarbatoare. Piftia de pipote de pui se prepara prin fierberea lenta a pipotelor, care elibereaza colagenul necesar pentru a […]

Ecler clasic cu cremă de vanilie

Ecler clasic cu cremă de vanilie – Deliciu franțuzesc pentru momente speciale: este un desert franțuzesc celebru, apreciat pentru delicatețea sa și combinația perfectă între aluatul crocant și crema fină de vanilie. Acest desert rafinat este perfect pentru orice ocazie specială și va impresiona cu siguranță pe toți cei care îl degustă. Timp de preparare: […]

 

 

 

 

 

 

 

4 comentarii

  1. Mi-ai facut pofta de o supa cu perisoare

  2. Vreau si eu din supa cu perisoare 🙂 Macar o portie

  3. Imi place supa cu perisoare, insa as incerca sa fac perisoarele cu carne de porc. De altfel se stie, carnea de porc este mult mai gustoasa si presupun ca si supa cu perisoare o sa iasa mai gustoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.