Supă de Secară cu Ciuperci din: secara, ciuperci, supa, ceapa, morcovi, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Supa este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă încălzi și a vă satisface apetitul în acele zile reci de iarnă. Combinând ingredientele rustice cu arome profunde și satisfăcătoare, această rețetă devine o opțiune ideală pentru oricine caută […]
Reteta zilei: Supa pescarului
PrinteazaSupa pescarului din: crap, ceapa, rosii, ardei iute, sare, boia dulce si boia iute.
Ingrediente:
- 2 kg crap
- 100 gr ceapă
- 100 gr roşii
- 1 ardei iute
- 20 gr sare
- 5 gr boia dulce
- 5 gr boia iute
Mod de preparare:
Crapul se curăţă, se eviscerează, se spală, apoi se scurge bine de apă.
Se îndepărtează coada şi capul peştelui, iar restul se feliază, se crestează şi se sărează, după care se dă la rece.
Intr-un vas cu apă se pun să fiarbă capetele şi cozile de crap, având grijă să se îndepărteze spuma.
Ceapa se taie mărunt, roşiile se taie cubuleţe, apoi se pun peste peşte, se completează cu apă, apoi se adaugă boiaua şi se fierbe la foc potrivit aproximativ o oră.
Se strecoară supa obţinută, se pune din nou la fiert, se adaugă şi feliile de crap, după care se mai fierbe încă 25 de minute.
Cu 5 minute înainte de final, se pune din nou boia şi sare după gust. Se serveşte decorată cu ardei iute.
Pentru o supă mai consistentă, după ce s-a strecurat zeama, se îndepărtează carnea de pe oase, se pasează şi se adaugă la ciorbă.
Supa pescarului
Poftă bună!
Supă Cremă de Zbârciogi din: zbârciogi , ceapa, usturoi, cartof, supa, smantana, ulei, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de supă cremă de zbârciogi reprezintă esența rafinamentului culinar, oferind o combinație perfectă între textura cremoasă și gustul distinctiv al zbârciogilor. O adevărată bucurie pentru papilele gustative, această supă cremă este ideală pentru ocazii speciale sau pentru […]
Savurati!
E buna supa asta
Da, este foarte buna supa de peste!