Supa picanta de gulas din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei, rosii, ulei, sare, piper, boia, usturoi, smantana. Ingredinete: 500 g carne de vită 2 cepe roşii 100 g morcovi 1 ardei roşu 4 roşii 2 linguri ulei sare boia piper 100 ml smântână dulce puţin usturoi Mod de preparare: Intr-o cratiţă se încinge […]
Supa picanta de gulas cu usturoi din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei, rosii, ulei, sare, piper, boia, usturoi, smantana. Ingredinete: 500 g carne de vită 2 cepe roşii 100 g morcovi 1 ardei roşu 4 roşii 2 linguri ulei sare boia piper 100 ml smântână dulce puţin usturoi Mod de preparare: Intr-o cratiţă […]
Eu fac o alta versiune, tot o supa picanta de porc:
Ingrediente:
400 g carne de porc
2 cepe
3 ardei grași colorați
2 linguri cu unt
½ lingură cu ardei iute
1 lingură condimente
850 ml apă
150 ml smântână pentru gătit
3 linguri cu făină
4 linguri cu ulei de măsline
2 căței de usturoi
sare
Mod de preparare:
.Taie carnea fâșii și călește-o în uleiul fierbinte. Adaugă cățeii de usturoi feliați și jumătate din condimentele.
2.Toacă ceapa și feliază ardeii. Topește untul într-o oală și presară ardeiul iute tocat. Adaugă ceapa și ardeii, apoi toată apa.
3.Când amestecul fierbe, adaugă smântâna amestecată cu făina și fierbe alte 5 minute. Adaugă carnea, pune restul de condimente pentru gyros, un praf de sare și mai lasă să dea un clocot. Servește supa picanta de porc imediat.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte buna supa cu carne de porc si tofu
O sa incerc si eu supa picanta cu porc, insa .. cu tofu-ul mai ma gandesc
Interesanta supa asta, n-am mancat niciodata asa ceva
Eu fac o alta versiune, tot o supa picanta de porc:
Ingrediente:
400 g carne de porc
2 cepe
3 ardei grași colorați
2 linguri cu unt
½ lingură cu ardei iute
1 lingură condimente
850 ml apă
150 ml smântână pentru gătit
3 linguri cu făină
4 linguri cu ulei de măsline
2 căței de usturoi
sare
Mod de preparare:
.Taie carnea fâșii și călește-o în uleiul fierbinte. Adaugă cățeii de usturoi feliați și jumătate din condimentele.
2.Toacă ceapa și feliază ardeii. Topește untul într-o oală și presară ardeiul iute tocat. Adaugă ceapa și ardeii, apoi toată apa.
3.Când amestecul fierbe, adaugă smântâna amestecată cu făina și fierbe alte 5 minute. Adaugă carnea, pune restul de condimente pentru gyros, un praf de sare și mai lasă să dea un clocot. Servește supa picanta de porc imediat.
Eu n-am mai mancat asa ceva pana acum