Reteta zilei: Supa de porc cu fidea de orez
PrinteazaSupa de porc cu fidea de orez din: carne de porc, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei rosu, chimen, ulei de susan, supa de pui, salata verde, frunze de sfecla, praz, sos de soia, sos de peste, sare, piper, fidea de orez.
Ingrediente:
- 500gr carne de porc
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 lingurite ghimbir ras
- 1 lingurita fulgi de ardei roșu
- ¼ lingurita de chimen
- 1 lingura ulei de susan
- 4 cesti supa de pui
- 4 căni salata verde sau frunze de sfecla
- 4 fire praz, tăiat felii subțiri
- 2 linguri de sos de soia
- 1 lingurita sos de peste
- sare
- piper
- 120gr fidea de orez
Mod de preparare:
Adaugati carne de porc, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei rosu și chimen într-un bol mediu.
Amestecati bine. Se incălzește o lingură de ulei de susan într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adauga carnea de porc condimentată. Gatiti, amestecand cu o lingura pentru a rupe carnea timp de 8-10 minute.
Adăugați supa de pui și aduceti la fierbere. Se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute.
Rupeti frunzele de salata sau de sfecla, adaugati in supa, impreuna cu sos de soia și pește și se fierbe timp de 6-8 minute.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Gatiti fideaua de orez conform instructiunilor. Incorporati apoi in supa si serviti supa imediat.
Supa de porc cu fidea de orez
Pofta buna!
Imi place supa de porc