Infuzie Rece de Echinacea cu Miere și Lămâie – pentru Imunitate din: radacina de echinacea, apa, suc de lamaie, miere, gheata. lamaie. Ingrediente: 2 linguri de rădăcină de echinacea uscată sau 2 pliculețe de ceai de echinacea 4 căni de apă Sucul de la o lămâie 2-3 linguri de miere (sau după gust) Cuburi […]
Reteta zilei: Supa de praz cu cartofi si smantana
PrinteazaSupa de praz cu cartofi si smantana din: praz, ulei de masline, ceapa tocata, usturoi, cartofi, supa de pui, cimbru, sare, piper, smantana, arpagic.
Ingrediente:
- 3 fire praz, tocat
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 ceasca ceapa tocata
- 3 catei de usturoi tocat
- 2-3 cartofi, cuburi
- 6 cani supa de pui
- 1 lingura de cimbru proaspat
- 1 linguriță sare
- ½ lingurita piper proaspăt macinat
- ⅓ ceasca smantana
- 2 linguri arpagic proaspat, pentru ornat
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr-o oala la foc mediu. Adaugati prazul si se caleste 3-4 minute, apoi se adaugă ceapa.
Continuați sotarea timp de 5 minute pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoiul și sotati inca 3 minute. Adaugati cartofii, supa si cimbru proaspăt.
Se aduce la fierbere, dati focul la mic, se fierbe timp de 15 minute. Adăugați sare și piper.
Dati la blender pana la omogenizare. Adaugati inapoi in oala, incalziti la foc mic, incorporati smantana, apoi amestecati usor.
Serviti cu arpagic proaspat.
Supa de praz cu cartofi si smantana
Pofta buna!
Pilaf de Orez cu Șofran din: orez, apa, sofran, ulei de masline, ceapa, usturoi, sare, piper, stafide, nuci. Pilaf-ul de orez cu șofran este un fel de mâncare simpla, dar eleganta, care aduce arome bogate și o culoare aurie frumoasă pe masa dvs. Acest fel de mâncare este popular în bucătăria persană și în alte […]
Mie-im place supa de praz!
Foarte buna supa de praz cu cartofi, insa eu as pune si un ardei iute tocat marunt, marunt