Fazan cu Naut si Spanac la Tigaie – Reteta Savuroasa pentru O Masa Satioasa – un preparat rafinat si nutritiv, perfect pentru o masa speciala sau pentru a aduce un plus de savoare in meniul zilnic. Combinatia dintre carnea de fazan, nautul bogat in proteine si spanacul plin de vitamine face ca aceasta reteta sa […]
Reteta zilei: Supa de pui cu galuste
PrinteazaSupa de pui cu galuste din: ceapa, morcovi, ulei, apa, condimente, sare, pulpe de pui, galuste, cartofi, ceapa verde.
Ingrediente:
- 1/2 ceapă
- 2 morcovi
- ulei
- 4 l apă
- 1 lingura condimente
- sare
- 3 pulpe de pui, dezosate
- 2 cesti găluște, congelate
- 3 cartofi
- 1 legatura ceapa verde
Mod de preparare:
Pregătiți ingredientele pentru supa. Se taie carnea de pui în bucăți mici.
Tocati ceapa cubulete mici si radeti morcovul.
Gatiti ceapa in putin ulei intr-o oala de supa pentru cateva minute.
Adaugati morcovii si mai gatiti cateva minute.
Adaugati apă fiartă. Adaugati condimente si sare, dupa gust.
Adaugati carnea de pui si se lasa sa fiarba aproximativ 30 de minute.
Adaugati găluștele, gatiti pana se ridica la suprafata.
Curatati si taiati cuburi cartofii, adaugati in supa și fierbeti aproximativ 15 minute.
Adaugati ceapa verde feliata si opriti focul.
Serviti supa calda.
Supa de pui cu galuste
Pofta buna!
Cannelloni cu Brânză Gouda și Pui
Cannelloni cu Brânză Gouda și Pui – un preparat italian delicios, perfect pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Combinând pastele cannelloni cu un umplutură cremoasă de pui și brânză Gouda, acest fel de mâncare oferă o explozie de arome și texturi care va cuceri orice gurmand. Cannelloni este un tip de paste italian […]
Foarte buna supa de pui cu galuste!