Reteta zilei: Supa de pui cu paste ditalini
PrinteazaO reteta de Supa de pui cu paste ditalini din: carnati, ulei vegetal, usturoi, rozmarin, supa de pui, fasole, rosii, morcovi, telina, sare, piper, scortisoara, apa, paste tidalini, otet de vin rosu si parmezan.
Ingrediente:
- carne tocata
- 3 linguri de ulei vegetal
- 3 cepe rosii, tocate marunt
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1/2 lingurita de rozmarin uscat
- 2 litri supa de pui
- 2 cutii fasole
- 2 cutii rosii cubulete, cu suc
- 4 morcovi medii, cuburi
- 4 tulpini de telina, cuburi
- 3/4 linguriţă de sare
- 1/2 lingurita piper
- 1 bat scortisoara
- 1 cană cu apă
- 1 ceasca de paste ditalini, fierte şi scurse
- 2 lingurita otet de vin roşu
- parmezan ras
Mod de preparare:
Într-o oală mare se pun carnatii la fiert. Se scot apoi din oala si se lasa la scurs. Incalziti uleiul vegetal în oală si gatiti ceapa până la inmuiat. Adauga usturoiul si rozmarinul. Adăugaţi supa de pui, fasole, roşii, morcovi, telina, sare, piper, batul de scorţişoară şi apă.
Se lasa la fiert la foc mare, apoi se reduce şi se fierbe pentru aproximativ 30 de minute, până când legumele sunt fragede.Aruncaţi scortisoara, apoi se adauga carnatii, pastele fierte şi oţetul. se asezoneaza cu sare, piper, oţet.
Se serveste fierbinte, cu parmezan ras.
Supa de pui cu paste ditalini
Pofta buna!