Reteta zilei: Supa de pui cu taietei de casa
PrinteazaSupa de pui cu taietei de casa din: apa, pui, ceapa, morcovi, patrunjel, faina, oua, sare.
Ingrediente:
- 12 cesti de apa
- 2 cani bucati de pui
- 1 ceapa
- 2-3 morcovi
- 1 patrunjel
- 4 căni de făină
- 3 oua
- 1 vârf de cuțit de sare
Mod de preparare:
Pregatiti aluatul pentru taieteii de casa.
Intr-un castron se amesteca 3 oua, sare și făină pana obtineti un aluat pufos.
Intindeti aluatul si apoi rulati.Taiati taieteii subtire si lasati sa se usuce.
Între timp, intr-o oala adaugati 3 l apa si aduceti la fierbere.
Adaugati 2-3 morcovi și sare. Se taie ceapa în jumătate si rumeniti putin, apoi incorporati in oala.
Adaugati patrunjel si carnea de pui. Firbeti jumatate de ora.
Strecurati supa de bucatile mari de ceapa.
Incorporati fideaua si gatiti timp de aproximativ 10 minute.
Se serveste supa calda, asezonata, dupa preferinta.
Supa de pui cu taietei de casa
Pofta buna!
Foarte buna supa de pui
O minunatie de supa