Reteta zilei: Supa de pui cu taietei de casa

Printeaza

Supa de pui cu taietei de casa din: apa, pui, ceapa, morcovi, patrunjel, faina, oua, sare.

Ingrediente: 

  • 12 cesti de apa
  • 2 cani bucati de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 căni de făină
  • 3 oua
  • 1 vârf de cuțit de sare

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti aluatul pentru taieteii de casa.

Intr-un castron se amesteca 3 oua, sare și făină pana obtineti un aluat pufos.

Intindeti aluatul si apoi rulati.Taiati taieteii subtire si lasati sa se usuce.

Între timp, intr-o oala adaugati 3 l apa si aduceti la fierbere.

Adaugati 2-3 morcovi și sare. Se taie ceapa în jumătate si rumeniti putin, apoi incorporati in oala.

Adaugati patrunjel si carnea de pui. Firbeti jumatate de ora.

Strecurati supa de bucatile mari de ceapa.

Incorporati fideaua si gatiti timp de aproximativ 10 minute.

Se serveste supa calda, asezonata, dupa preferinta.

 

Supa de pui cu taietei de casa

Supa_de_pui_cu_taietei_de_casa_06

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. O minunatie de supa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.