Reteta zilei: Supa de rosii cu carne de vita si penne

Printeaza

Supa de rosii cu carne de vita si penne din: ceapa, morcov, telina, carne tocata de vita, sare, oregano, busuioc, piper, rozmarin, rosii, fasole rosie, fasole alba, suc de rosii, supa de vita, otet, penne, parmezan.

Supa de rosii cu carne de vita si penne

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 ceasca morcov, tocat
  • 1 ceasca telina, tocata
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 ½ lingurita de sare
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • ½ lingurita piper negru
  • 1 lingurita de rozmarin proaspat
  • 1 cutie rosii, cuburi
  • 1 cutie fasole rosie
  • 1 fasole alba
  • 1 cutie suc de rosii
  • 2 cani de supa de carne de vita
  • 1 lingura otet
  • 1 pachet penne
  • Parmezan, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se adauga ceapa , morcovii si telina intr-o oala mare la foc mediu .

Gatiti pentru 4-5 minute, apoi se adauga carnea de vita, sare, oregano, busuioc, piper si rozmarin.

Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita, apoi se adauga rosiile, fasolea si sosul de rosii.

Supa de rosii cu carne de vita si penne

Se amesteca, apoi se adauga supa si otetul. Se amesteca bine.

Reduceti focul la mic, acoperiti si gatiti 3-4 ore, adaugati apoi pastele, mai gatiti 10 minute si opriti focul.

Lasati sa se odihneasca si serviti apoi cu parmezan.

Supa de rosii cu carne de vita si penne

Supa de rosii cu carne de vita si penne

Supa de rosii cu carne de vita si penne

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.