Reteta zilei: Supa de rosii cu fidea

Printeaza

Supa de rosii cu fidea din: ceapa, usturoi, fidea, chimion, rosii decojite, supa de pui, ardei iute, limeta, coriandru.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 200gr fidea
  • ½ lingurita de chimion
  • 1 cutie rosii decojite
  • 6 cani supa de pui
  • 1 ardei iute jalapeño
  • 1 limeta
  • ¼ buchet coriandru proaspat

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul. Adaugati uleiul intr-o oala mare de supa.

Rupeti fideaua si adaugati in oala. Gatiti taitei in ulei la foc mediu-scazut timp de 3-5 minute, amestecand continuu.

Adaugati ceapa cubulete, usturoiul tocat si chimenul in oala cu fidea si continuati sa gatiti pentru cateva minute.

Puneti un pic de suc ​​de la cutia de rosii. Dati rosiile la blender si incorporati in oala cu tot cu suc impreuna cu supa de pui.

Adaugati ardei iute, acoperiti cu un capac, dati focul la mediu-mare si fierbeti aproximativ 15 minute.

Adaugati suc de lamaie si coriandru tocat, apoi serviti.

 

Supa de rosii cu fidea

Supa_de_rosii_cu_fidea_10

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Supa crema de mazare cu usturoi

Supa crema de mazare cu usturoi din: mazare, ulei, telina, busuioc, usturoi, sare, piper, lapte. Mazarea este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale. Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc.   timp de preparare 35 minute, timp de gatire […]

 

Supa crema de sparanghel verde

Supa crema de sparanghel verde din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale […]

 

Supa de rosii cu ton

Supa de rosii cu ton din: ton, rosii, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper. Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Ce-mi place supa asta

  2. Si eu pun fidea in supad e rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.