Reteta zilei: Supa de rosii cu paine prajita

Printeaza

Supa de rosii cu paine prajita din: ulei de masline,ceapa, usturoi, piper cayenne, rozmarin, rosii, supa, miere, sare, piper, busuioc, paine, mozzarella, cheddar.

Ingrediente: Supa de rosii cu paine prajita

  • 1 lingură ulei de măsline
  • ½ ceapă, tocata
  • 3 catei usturoi, mărunțiti
  • 1 vârf cutit piper cayenne
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 cutii rosii
  • 2 cani supa de pui
  • 1 lingură miere
  • ½ lingurițe sare de mare
  • ½ lingurițe de piper
  • ½ căna busuioc proaspăt, tocat
  • 1 paine, feliată
  • 1 cană mozzarella
  • 1 cană cheddar

 

Mod de preparare:

Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu-mare și adăugați ceapa. Se caleste ceapa pana se inmoaie.

Se adaugă usturoiul, cayenne și rozmarinul și se amestecă pentru a se combina.

Adăugați roșiile, supa și miere. Se gătește timp de 15-20 de minute.

Condimentează supa după gust cu sare de mare și piper.

Supa de rosii cu paine prajita

Lasati sa se raceasca 10-15 minute si dati la blender.

Întoarceți supa la foc mic și încălziți.

Incorporati busuiocul.

Supa de rosii cu paine prajita

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Intr-o tava daugati painea si presarati branzeturile. Dati la cuptor timp de 3-5 minute.

Serviti supa cu painea gratinata.

Supa de rosii cu paine prajita

Supa de rosii cu paine prajita

Supa de rosii cu paine prajita

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si

Supa de rosii cu parmezan si busuioc

Supa de rosii cu parmezan si busuioc

Supa de rosii cu parmezan si busuioc din: ulei de masline, unt, ceapa, usturoi, faina, supa de pui, rosii, zahar, cimbru, sare, piper, busuioc, crutoane, parmezan. Ingrediente: 4 linguri ulei de masline 4 linguri de unt 3 1/2 cesti de ceapa tocata 3 catei de usturoi, tocat 1/4 cana faina 6 cesti supa de pui […]

Supa de rosii cu fructe de mare

Supa de rosii cu fructe de mare

Supa de rosii cu fructe de mare din: file de peste, scoici, creveti, ceapa, fenicul, usturoi, fulgi de ardei rosu, vin alb sec, rosii, supa, ulei de masline. Ingrediente: 4 fileuri de peste 1 kg scoici 8 creveti, decorticati 1/2 kg scoici fara cochilie ½ ceapa, felii subtiri 1 bulb de fenicul, felii subtiri 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.