Reteta zilei: Supa cu salata, bacon si smantana

Printeaza

Supa cu salata, bacon si smantana din: bacon, ulei de masline, ceapa, usturoi, carnati, supa de pui, cartofi, salata creata, smantana, sare, piper, parmezan.

 

Ingrediente:

  • 5 felii de bacon, gatite și tocate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 5-6 carnati, se foloseste doar carnea
  • 6 cani supa de pui
  • 3 cartofi, cuburi
  • 2 cesti de salata creata tocata
  • 1 1/2 cani smantana
  • sare si piper dupa gust
  • Parmezan ras pentru ornat

Mod de preparare:

încălzește uleiul de măsline într-o oala, la foc mediu. Adaugati ceapa si sotati timp de câteva minute, pana cand se inmoaie.

Adaugati usturoiul si se caleste un minut. Puneti carnea de la cârnați și gateste până când nu mai este roz.

Scurgeti grăsimea.

Ștergeți tava cu un prosop de hârtie și se adaugă supa de pui. Adaugati inapoi cârnații in tigaie, împreună cu cartofii și jumătate din bacon.

Gatiti la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceti focul la mediu-scăzut și se gateste timp de 15 minute.

condimentează cu sare și piper, după gust. Adaugati salata, smantana si fierbeti aproximativ zece minute.

Serviti cu parmezan.

 

Supa cu salata, bacon si smantana

Supa_cu_salata_bacon_si_smantana_07

 

Pofta buna!

 

 

 

Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome

ceapa, morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, rosii, usturoi, ulei de masline, ienibahar, sare, piper, patrunjel. Ghiveciul de legume este o mâncare tradițională, plină de savoare, care aduce în farfurie aroma și prospețimea sezonului. Adăugarea de ienibahar transformă această rețetă într-o experiență culinară de […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Incarcata supa, dar foarte buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.