Reteta zilei: Supa de sparanghel cu bacon si smantana

Printeaza

Supa de sparanghel cu bacon si smantana din: bacon, ceapa, usturoi, fulgi de ardei iute, sparanghel, supa de pui, sare, piper, smantana.

 

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 4 felii de bacon, tocat
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • fulgi de ardei iute
  • 1 buchet sparanghel, taiat bucati
  • 4 cesti supa de pui
  • sare si piper
  • 1/2 ceasca smantana, plus mai mult de servire

 

 

 

Mod de preparare:

Într-o oală mare, gatiti baconul la foc mare-mediu aproximativ 6-8 minute.

Scurgeti pe un prosop de hârtie și se pastreaza deoparte.

Adaugati ceapa, usturoi, fulgi de ardei roșu și sparanghel în oală și se fierb timp de 10 minute.

Pastrati cateva bucati de sparanghel pentru garnitura.

Se toarnă supa de pui peste amestecul de sparanghel și se fierbe timp de alte 15 minute.

Pasati supa la blender. Se incorporeaza smantana si se amesteca bine.

Se condimentează cu sare și piper, dupa gust. Incalziti 5 minute.

Pentru a servi, impartiti în 4 boluri. Garnisiti cu smantana, bacon si sparanghel si serviti imediat.

 

Supa de sparanghel cu bacon si smantana

Supa de sparanghel cu bacon si smantana

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Supa de sparanghel cu unt

Supa de sparanghel cu unt din: sparanghel, smantana, ou, ceapa, unt, faina, apa. Ingrediente: 500 g sparanghel 100 ml smântână un ou o ceapă 50 g unt o jumătate lingură făină 1,5 l apă   Mod de preparare: Se taie vârfurile fragede de sparanghel şi se lasă deoparte. Cozile de sparanghel se pun la fiert […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.