Reteta zilei: Supa de sparanghel cu parmezan si verdeata

Printeaza

Supa de sparanghel cu parmezan si verdeata din: sparanghel, unt, ceapa, usturoi, supa de pui, sare, piper, suc de lamaie, parmezan, verdeata.

 

 

Ingrediente:

  • 2 buchete sparanghel
  • 3 linguri de unt
  • 2 cepe, tocate
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 6 cesti supa de pui
  • sare
  • Piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri de suc ​​proaspat de lamaie
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • verdeata, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Topiti untul intr-o oala mare la foc mediu. Adaugati ceapa si usturoiul si fierbeti aproximativ 10 minute.

In acelasi timp, curatati sparanghelul si taiati bucati.

Adaugati o parte din sparanghel tocat in oala, impreuna cu supa de pui, 1 lingurita sare si 1/4 lingurita piper.

Supa_de_sparanghel_cu_parmezan_si_verdeata

Se aduce la fierbere, apoi se acopera si se reduce focul la mic.

Fierbeti la foc mic pentru aproximativ 30 de minute. Intre timp, aduceti o oala mica de apa sarata la fiert.

Gatiti restul de sparanghel pentru cateva minute.

Scurgeti si puneti in baie de gheata.

Supa_de_sparanghel_cu_parmezan_si_verdeata_03

Dati supa cu legumele la blender. Adaugati inapoi in oala si fierbeti la foc mic.

Se adauga sucul de lamaie si parmezanul, sare, piper si amestecati bine.

Serviti in boluri garnisita cu verdeata.

Supa_de_sparanghel_cu_parmezan_si_verdeata_04

Supa de sparanghel cu parmezan si verdeata

Supa_de_sparanghel_cu_parmezan_si_verdeata_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Supa de miel cu sparanghel si mazare

Supa de miel cu sparanghel si mazare din: carne de miel, mazare, sparanghel, morcov, telina, foaie de dafin, ceapa, patrunjel, ulei, sare, boia, vin alb sec, patrunjel. Ingrediente: 1 1/4 carne de miel 300 g mazare verde congelata 300 g sparanghel congelat 1 morcov 1 telina mica 1 foaie de dafin 1 ceapa 2 radacini […]

 

Supa crema de sparanghel cu verdeata

Supa crema de sparanghel cu verdeata din: sparanghel, ceapa, lapte, oua, unt, faina, patrunjel verde, sare, apa. Ingrediente: 800 g sparanghel 100 g ceapă 200 ml lapte 2 ouă 70 g unt 1 lingură făină ½ legătură pătrunjel verde 3-4 g sare 1 l apă   Mod de preparare: Cureți sparanghelul, apoi tai fiecărei tulpini […]

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.