Provincia italiană Emilia-Romagna, locul de baştină a şuncii prosciutto, a mortadellei şi a brânzei Parmigiano Reggiano, este considerată centrul gastronomic al Italiei. In Bologna se prepară o supă legendară în care se regăsesc toate cele trei ingrediente de mai sus. Tortellini in brodo este o supă cu paste făinoase. Umplutura pentru aceste tortellini se face […]
Supa italieneasca cu tortellini din: tortellini, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, sos de soia. Ingrediente: 125 g tortellini cu umplutură de carne sare 2 cepe 1 căţel de usturoi 1 kg roşii coapte 2 linguri ulei de măsline 2 linguri pastă de tomate 750 ml supă câte 1/2 linguriţă oregano şi busuioc, ambele […]
Supa de rosii cu paste (tortellini) din: ulei, faina, suc de rosii, ceapa, ardei, tortellini, sare, busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei 2 linguri făină 500 ml suc de roşii o ceapă 1/2 ardei gras 200 g tortellini cu brânză sare busuioc proaspăt Mod de preparare: In oala de supă se încinge uleiul şi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata foarte bine, eu nu am pus niciodata parmezan in supa
lingurita aia e pusa acolo pentru mine 🙂
N-am mai auzit pana acum de supa de tortellini
Arata bine supa de tortellini, dar nu as face asa ceva. Ahh, si nici nu as manca o supa de tortellini
Imi place supa asta