Reteta zilei: Supa de vinete cu carne de porc

Printeaza

Supa de vinete cu carne de porc din: ulei de masline, carne tocata de porc, scortisoara, oregano, fulgi de ardei rosu, ienibahar, sare, praf de usturoi, ceapa, usturoi, vanata,rosii, sos de rosii, supa de pui, otet de mere, stafide.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ kg carne tocata de porc
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1 lingurita ienibahar
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 vaneta, cuburi
  • 2 cutii rosii, tocate
  • 2 cesti sos de roșii
  • 2 cani supa de pui
  • 2 linguri de oțet de mere
  • 1/4 c stafide

 

Mod de preparare:

Incalziti ulei de masline intr-o oala. Adaugati carne de porc si se fierbe pana se rumenește , condimentati cu scortisoara, oregano, fulgi de ardei rosu, ienibahar, sare și praf de usturoi.

Reduceti focul și se adauga ceapa, usturoi și vinete . Gatiti pentru 5-8 minute.

Adaugati rosii , sos de rosii , supa de pui , oțet de mere si stafide. Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 30 minute .

Serviti imediat.

 

Supa de vinete cu carne de porc

Supa de vinete cu carne de porc

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu o sa pun vinete in supa asta, nu-mi plac vinetele in supa…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.