Reteta zilei: Supa de vita cu hrisca si legume

Printeaza

Supa de vita cu hrisca si legume din: apa, hrisca, carne de vita, morcov, ceapa, cartofi, patrunjel, marar, dafin, sare, piper.

Carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină.

Hrișca este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este bogată în aminoacizi esențiali și conține mai multe vitamine B, magneziu, fier și zinc decât multe alte cereale.

De asemenea, hrișca este o sursă importantă de antioxidanți și poate ajuta la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și a bolilor cronice.

 

 

Ingrediente:

  • 4 litri apa
  • 1/2 cani hrisca
  • 500gr carne de vita cu os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1/4 cesti patrunjel sau marar
  • 3 frunze de dafin
  • Sare si piper, dupa gust
  • Ulei

 

 

Mod de preparare:

Puneti carnea intr-o oala cu apa. Aduceti la fierbere la foc mediu, fierbeti pentru cel putin 2 ore.

Asezonati cu sare. Adaugati hrisca si se fierbe timp de 15 minute. Tocati ceapa, verdeata si morcovul.

Curatati si taiati cartofii cuburi.

Intr-o tigaie adaugati ulei si apoi sotati legumele 15-20 de minute.

Adaugati in oala cu supa, lasati sa fiarba timp de 5-10 minute.

Adaugati verdeata, opriti focul, lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Supa de vita cu hrisca si legume

Supa_de_vita_cu_hrisca_si_legume_08

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • principleos1

2 comentarii

  1. N-am folosit pana acum hrisca intr-o ciorba …

  2. E foarte buna supa de vita cu hrisca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.