Reteta zilei: Taco cu carne de porc si sos de ananas

Printeaza

Taco cu carne de porc si sos de ananas din: pulpa de porc, apa, ceapa, portocala, untura de porc, ulei, usturoi, dafin, lapte, oregano, sare, taco, sos de ananas.

 

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 3 cani de apa
  • 1 ceapa, feliata
  • 1/2 portocala , taiata bucati
  • 2 linguri de untura de porc sau ulei
  • 8 catei de usturoi
  • 3 frunze de dafin
  • 1 lingura de lapte condensat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 2 lingurite de sare
  • 1 pachet taco (tortilla)
  • Sos de ananas

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele cu exceptia taco si a sosului de ananas intr-o cratita mare.

Fierbeti 2 ore. Incalziti cuptorul la 200C.

Se transfera cratita la cuptor si gatiti neacoperit timp de 20-30 de minute .

Transferati pe un platou, maruntiti carnea si serviti cu ingrediente in care s-a gatit carnea, taco si sos de ananas.

 

Taco cu carne de porc si sos de ananas

Taco cu carne de porc si sos de ananas

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Tacos cu carne de vita

Tacos cu carne de vita din: carne de vita, sare, piper, boia, rosii, usturoi, amidon, ulei, ardei gras, porumb, tacos. Ingrediente: 300 g carne de vita sare piper 1 lingurita boia dulce 1 lingurita boia iute 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 1 lingurita amidon 4 linguri ulei 1 ardei gras verde 1 coserva […]

 

Tacos cu creveti

Tacos cu creveti din: creveti, pesmet, piper cayenne, sare, boia de ardei, praf de usturoi, tortilla. Ingrediente: 1/2 kg creveți, decorticati 3 linguri pesmet 1/8 lingurita piper cayenne sare 1/8 lingurita boia de ardei 1/8 lingurița praf de usturoi 4-6 tortilla   Mod de preparare: Se incalzește o tigaie la foc mediu. Dati creveții cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.