Tagliatelle cu crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 pachete tagliatelle de orez 18 cleşti de crab congelaţi 3 portocale 1 ceapă roşie 1 praf de boia mare 8 linguri ulei de măsline 1 bucăţică de […]
Reteta zilei: Tagliatelle cu sos de smantana
PrinteazaTagliatelle cu sos de smantana din: tagliatelle, rosii uscate, oua, smantana, seminte de mustar, parmezan, busuioc, sare, piper, crutoane.
Ingrediente:
- 175gr tagliatelle
- 50gr rosii uscate, in ulei
- 2 oua, batute
- 150ml smantana
- 1 lingura seminte de mustar
- 50gr parmezan, ras
- 12 frunze de busuioc, tocate
- sare si piper
- busuioc si crutoane, pentru servire
Mod de preparare:
Gatiti pastele al dente in apa clocotita cu sare.
Intr-un bol bateti oualele, impreuna cu smantana si semintele de mustar.Adaugati sare si piper.
Incorporati in pastele scurse impreuna cu rosiile uscate, parmezan si busuioc.
Gatiti 1 minut. Asezonati, dupa gust.
Garnisiti cu busuioc si crutoane si serviti imediat.
Tagliatelle cu sos de smantana
Pofta buna!
Tagliatelle cu capere din: tagliatelle, ulei de masline, rosii, unt, ulei, ceapa, oregano, capere, sare si ardei iute. Ingrediente: 400 g tagliatelle 100 ml ulei de masline 500 g rosii 50 g unt 2 linguri ulei 1 ceapa oregano 50 g capere sare ardei iute Mod de preparare: Pui într-o cratiţă ceapa tocată, caperele […]
Tagliatelle negre cu somon din: ceapa, usturoi, somon afumat, ulei, smantana, vin, carne de crab, file de somon, suc de lamaie, tagliatelle negre, busuioc si rosii. Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde 1 catel de usturoi 150 g somon afumat 3 linguri ulei de floarea soarelui 300 ml smantana 100 ml vin alb 200 g […]