Reteta zilei: Taitei Yakisoba

Printeaza

O reteta de Taitei Yakisoba din: taitei, usturoi, varza, morcovi, ciuperci, creveti si piept de pui.

Taitei Yakisoba

 

Ingrediente:

  • 1 pachet taitei
  • usturoi
  • varza alba
  • morcovi
  • ciuperci shiitake
  • creveti
  • piept de pui

 

Mod de preparare:

Se taie ciupercile in felii subtiri, la fel morcovii si varza alba. Se încinge intr-o tigaie nişte ulei şi pune usturoiul tocat.

Se adauga ciupercile, se lasa sa se inmoaie cateva minute, apoi se adauga varza, se mai lasa cateva minute si se adauga morcovii.

Taitei Yakisoba

După ce s-au gătit cateva minute se adaugă pieptul de pui fiert. Dupa alte cateva minute se adauga crevetii După ce toate ingredientele sunt fierte se adaugă taiteii noodles. Se adauga aproximativ 3/4 cana de apa si se lasa la fiert.

Taitei Yakisoba

Optional, taiteii Yakisoba se servesc cu alge marine deasupra.

Taitei Yakisoba

Taitei Yakisoba

Taitei Yakisoba

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.