Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure din: faina, unt, zahar pudra, ou, sare, mascarpone, smantana, extract de vanilie, kiwi, fructe de padure. Această rețetă îmbină texturile și aromele într-un mod unic, oferind un desert răcoritor și vibrant. Vei învăța pas cu pas cum să pregătești un blat dulce și fraged, combinat cu o cremă […]
Reteta zilei: Tarta cu branza si gem de cirese
PrinteazaTarta cu branza si gem de cirese din: crema de branza, lapte condensat, suc de lamaie, esenta de vanilie, aluat de tarta, gem de cirese.
Ingrediente:
- 1 pachet de crema de branza
- 1 cutie lapte condensat
- ½ ceasca suc de lamaie
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 aluat de tarta
- 1 cutie gem de cirese
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se adauga crema de branza si se bate cu mixerul pana obtineti o crema pufoasa.
Se toarna laptele si se bate pana la omogenizare. adauga sucul de lamaie si esenta de vanilie.
toarna amestecul de branza in aluatul de tarta asezat in forma. Puneti capacul si dati la frigider cel putin 2 ore.
Taiati si serviti cu gem de cirese.
Tarta cu branza si gem de cirese
Pofta buna!
Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos
Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos din: aluat, fenicul, branza de capra, miere, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, faina, busuioc. Tarta este o combinație surprinzătoare de arome dulci și sărate, îmbinate într-un aluat fraged de foietaj. Feniculul caramelizat adaugă o notă subtilă de dulceață, în timp ce brânza […]
Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure
Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure din: branza de vaci, oua, zahar, coaja de lamaie, extract de vanilie, faina alba, unt, sare, fructe de padure Ingrediente: 250g brânză de vaci proaspătă 3 ouă 100g zahăr Coaja rasă de la o lămâie 1 linguriță extract de vanilie 200g făină albă 50g unt topit […]
Pofta buna!
Vreau sa gust si eu din tarta asta 🙂
Mi-ai facut pofta