Macarons cu Cremă de Menta din: migdale, zahar pudra, albusuri de ou, zahar granulat, colorant alimentar, unt, menta. Acești biscuiți francezi sofisticați au devenit rapid favoriți în bucătăria de patiserie, iar adăugarea aromei proaspete de mentă îi conferă o notă răcoritoare și delicioasă. Reteta Macarons cu Cremă de Menta: Ingrediente: Pentru macarons: 150g migdale măcinate […]
Reteta zilei: Tarta cu grapefruit
PrinteazaTarta cu grapefruit din: biscuiti, zahar, unt topit, ou, lapte condensat, coaja de grapefruit, suc de grapefruit, smantana.
aluat:
- 1 ½ cesti biscuiti faramitati
- ⅓ cana de zahar
- 6 linguri de unt topit
pentru umplutura:
- 3 galbenusuri de ou
- 2 cutii de lapte condensat
- 1 lingura de coaja de grapefruit
- ¾ cana suc proaspat de grapefruit
- ½ ceasca smantana
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 180C. Combinati biscuitii cu zaharul si untul topit. Se amesteca bine.
Asezati aluatul intr-o tava de tarta si coaceti 7-8 minute. Scoateti din cuptor si pastrati deoparte.
Reduceti temperatura cuptorului la 175C.
Pentru umplutura, bateti galbenusurile, adaugati restul de ingrediente si se amesteca bine pana la omogenizare.
toarna umplutura peste aluat, se coace pentru 20-25 de minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca. Ornati cu felii de grapefruit si dati la frigider. Serviti rece.
Tarta cu grapefruit
Pofta buna!
Cheeseburger cu Carne de Vită, Mozzarella și Sos de Roșii Uscate
Cheeseburger cu Carne de Vită, Mozzarella și Sos de Roșii Uscate din: carne de vita, mozzarella, sare, piper, chifle, rosii uscate in ulei, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, salata, ceapa rosie. Cheeseburgerul cu carne de vită reprezintă o reinterpretare gourmet a clasicului american. Combinând savoarea bogată a cărnii de vită de înaltă […]
Incoming search terms:
- frogf76
Arata foarte bine tarta asta