Reteta zilei: Tarta de legume

Printeaza

Tarta de legume din: aluat, smantana, oua, sare de mare, piper, dovlecel, morcov, ceapa rosie, branza cheddar, flori de dovlecel si branza de capra.

 

Ingrediente:

Tarta de legume

  • aluat de tarta

Ingrediente pentru umplutura:

  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • sare de mare si piper, dupa gust
  • 1 dovlecel, ras
  • 1 morcov mediu, ras
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • ½ ceasca branza Cheddar, rasa
  • 4-6 flori de dovlecei (opțional)
  • 80-100 grame branza de capra (opțional)

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Coaceti aluatul 15 minute. Scoateti din cuptor.

Intre timp, pregatiti umplutura. Bateti oualele, smantana și apoi condimentati cu sare si piper.

Adaugați dovlecelul ras, morcov ras, branza si ceapa feliata.

Tarta de legume

Se amesteca pentru ușor pentru a se combina.

Adaugati amestecul peste aluat, asezati flori de dovlecel, presarati branza de capra deasupra si dati la cuptor pentru 35-40 de minute.

Tarta de legume

Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.

Tarta de legume

Tarta de legume

Tarta de legume

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Tarta de legume coapte

Tarta de legume coapte

O reteta de tarta de legume coapte din: vinete, dovlecei, ardei, ceapa rosie, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper, foi de foitaj si mozzarella. Ingrediente: 400 g vinete 400 g dovlecei 1 ardei rosu, taiat bucati mari 1 ardei galben, taiat bucati mari 150 g ceapa rosie, taiata bucati mari 1 catel de usturoi, […]

 

Tarta de legume cu branza de capra

Tarta de legume cu branza de capra

O reteta delicioasa de tarta de legume cu branza de capra din: aluat de foi, ardei grasi, praz, usturoi, branza de capra, ulei de masline, oregano, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat de foi 2 ardei graşi roşii 2 ardei graşi galbeni 2 ardei graşi verzi 2 fire de praz 2 căţei de […]

 

Tartă de legume cu dovleac

Tartă de legume cu dovleac

Tartă de legume cu dovleac Ingrediente: un pachet foi de plăcintă 150 g unt 200 g ciuperci un dovlecel doi cartofi 300 g mazăre o legătură de ceapă verde 250 g brînză telemea 4 ouă 300 g dovleac congelat 300 g caşcaval sare, piper mărar ulei de măsline Preparare: Dolvecelul se spală şi se taie […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Valentina Negrescu

    imi place de mor

  2. Tarta cu legume arata foarte bine

  3. Nu mi-a iesit, chiar s-a rasuflat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.