Tarte cu nuca si ciuperci din: foietaj pentru pateuri, ciuperci, ceapa, nuci, ulei, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 pachet foietaj pentru pateuri 450 g ciuperci din conservă 4 cepe 5-6 nuci 80 ml ulei sare piper 25 g unt Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată; se adaugă ciupercile tăiate felii şi untul. După […]
Reteta zilei: Tarte cu mascarpone si capsuni
PrinteazaTarte cu mascarpone si capsuni din: aluat de tarta, mascarpone, alune, capsuni, gem de caise.
Ingrediente:
- 30 buc aluat de tarta
- 2/3 cana mascarpone
- 2 linguri alune maruntite
- 2 cesti capsuni feliate
- ½ ceasca gem de caise
Mod de preparare:
Pregătiți aluatul de tarta.
Ungeti cu gem de caise. Umpleți cu 1 linguriță de marscapone.
Presărați alune.
Adaugati 2-3 felii de căpșuni.
Dati la rece si apoi serviti.
Tarte cu mascarpone si capsuni
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tarte cu spuma de mazare din: faina, unt, sare, busuioc, oua, apa, mazare, lamaie, coriandru, nucsoara, piper, ceapa verde. Ingrediente: Pentru aluat: 225 g făină cernută 125 g unt 1 vârf de cuţit de sare 1 vârf de cuţit busuioc uscat mărunţit 1 gălbenuş 2 linguri apă rece Pentru spuma de mazăre: 50 g unt […]
Tarte cu sparanghel si nuci de pin
Tarte cu sparanghel si nuci de pin din: sparanghel, parmezan, smantana, sos, nuci de pin, ou, busuioc. Ingrediente: 500 g sparanghel 75 g parmezan 100 g smântână 3 linguri sos pesto 300 g foitaj 4 linguri nuci de pin (sau seminte de floarea soarelui) 1 ou, batut busuioc Mod de preparare: Incinge cuptorul la […]
Pofta buna!