Tarte din ciuperci cu branza din: ciuperci, branza desarata, iaurt degresat, ceapa, masline si cascaval. Ingrediente: 8-10 ciuperci 200 g brânză desărată 8 linguri cu iaurt degresat 1/2 ceapă 100 masline desarate 3 felii de cascaval Mod de preparare: Spală bine ciupercile, îndepărtează-le codiţa, apoi aşază deasupra cubuleţe de brânză. Pune în fiecare […]
Reteta zilei: Tarte cu sparanghel si ciuperci
PrinteazaTarte cu sparanghel si ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, sare de mare, piper, sparanghel, coaja de lamaie, branza, smantana.
Ingrediente:
- 300gr aluat de patiserie
- 300gr ciuperci proaspete feliate
- 1 linguriță sare de mare
- ½ lingurița piper
- 1 kg sparanghel
- 1 linguriță coaja de lamaie
- 1 cană brânză mărunțită
- ½ cana smantana
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Impartiti aluatul in 6 bucati patrate.
Asezati intr-o tava pe o foaie de copt.
Se adauga ciupercile într-o tigaie și se adaugă jumătate din sare și piper, rumeniti cateva minute.
Tăiați sparanghelul si adaugati peste ciuperci.
Adăugați coaja de lămâie, restul de sare și piper, brânză și smântână.
Umpleti fiecare bucata de aluat si dati la cuptor.
Coaceți 20-22 minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Tarte cu sparanghel si ciuperci
Pofta buna!
Tarte cu struguri si crema de vanilie
Tarte cu struguri si crema de vanilie din: faina, unt, zahar, sare, oua, struguri, lapte, vanilie, zahar si faina. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina 125 g unt rece 3 linguri zahar 1 varf cutit sare 1 ou Pentru umplutura: 500 g struguri albi Pentru crema: 500 ml lapte 1 baton de vanilie 5 galbenusuri […]
Minitarte cu caju din: unt, biscuiti, caju, lapte, cacao. Ingrediente: 250 g biscuiţi 250 g unt pudră de coriandru pudră de ghimbir 50 g caju Pentru umplutura: 200 g lapte condensat dulce 150 g unt 2 linguriţe cu cacao Mod de preparare: Zdrobeşte cât mai fin biscuiţii si amestecă-i cu untui topit, un praf […]