Fulgi de ovaz cu afine din: fulgi de ovaz, iaurt, afine, miere. Ingrediente: 6 linguri fulgi de ovăz 200ml de iaurt 175g de afine congelate 1 linguriţă de miere Mod de preparare: Pune fulgii de ovăz într-o oală nonaderentă, împreună cu 400ml de apă şi fierbe-i la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 2 minute, […]
Terci dulce cu migdale, miere si scortisoara din: migdale prăjite sfărâmate, miere, scortisoara, ulei de arganier. Ingrediente: 500 g migdale prăjite sfărâmate 500 g miere 1 linguriţă de scorţişoară 500 ml ulei de arganier Mod de preparare: Se amestecă cu mare grijă toate aceste ingrediente într-un vas, încorporând la urmă uleiul pe care îl veţi tuma în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.