Tiramisu Vegan: Descoperiți Desertul Italian Perfect – Aromă Autentică și Textură Cremoasă din: caju, lapte vegetal, sirop de agave, suc de lamaie, extract de vanilie, espresso, lichior de cafea, biscuiti vegan, cacao. Explorați lumea deserturilor vegane cu acest Tiramisu Vegan, o reinterpretare splendidă a clasicului italian. Perfect pentru iubitorii de cafea și dulciuri, acest tiramisu […]
Reteta zilei: Tiramisu cu capsuni si kiwi
PrinteazaTiramisu cu capsuni si kiwi din: smantana, zahar pudra, ciocolata alba, crema de branza, mascarpone, esenta de vanilie, piscoturi, suc de portocale, suc de lamaie, capsuni, kiwi, sirop de ciocolata.
Poate te intereseaza si Cum se prepara Tiramisu cu rubarbă și căpșuni (video)
Ingrediente:
- 2 cesti smântână
- 1 cană zahăr pudră
- 120gr ciocolata alba, topita și răcita
- 240 gr crema de branza
- 120gr mascarpone
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 2-3 pachete piscoturi
- 4 linguri suc de portocale
- 2 linguri suc de lamaie
- căpșuni și kiwi, felii
- sirop de ciocolată
Mod de preparare:
Într-un castron mare, se amestecă smântână și zahăr pudră, bateti pana obtineti frisca.
Într-un alt castron, bate brânzeturile. Incorporati ciocolata topita si răcită și vanilia.
Incorporati apoi frisca si amestecati cu o spatula, de jos in sus.
Se amestecă suc de portocale și suc de lamaie intr-un castron mic.
Ungeti fiecare piscot cu amestecul de suc, apoi aranjati intr-o tava.
Adaugati jumătate din amestecul de brânză, adaugati apoi jumătate din cantitatea de căpșuni și kiwi feliate.
Aranjați un alt strat de piscoturi, restul de amestec de branza si fructe.
Acoperiti si răciti timp de 2-12 ore. Stropiti cu sirop de ciocolata, inainte de servire.
Tiramisu cu capsuni si kiwi
Pofta buna!
Tiramisu – un desert italian clasic
Tiramisu – un desert italian clasic din: galbenusuri de ou, zahar , mascarpone, frisca, piscoturi, cafea espresso, lichior, cacao, ciocolata. Ingrediente: Pentru crema mascarpone: 4 gălbenușuri de ou 100g zahăr 500g mascarpone 200ml frișcă lichidă Pentru asamblare: 300g pișcoturi Savoiardi (sau ladyfingers) 300ml cafea espresso tare, răcită 2-3 linguri de lichior (Amaretto sau Marsala, opțional) […]
Pofta buna!
Imi ploua in gura dupa tiramisu asta