Reteta zilei: Tocana de curcan cu fasole si porumb
PrinteazaTocana de curcan cu fasole si porumb din: ulei de masline, ceapa, telina, ardei iute, usturoi, chimen, coriandru, piper cayenne, fasole, supa de pui, oregano, carne de curcan, porumb, sare de mare, iaurt, coriandru proaspat, lamaie verde.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2 tulpini de telina, cuburi
- 3 ardei iuti, tocati marunt
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 lingurita de chimen
- 1/2 linguriță coriandru
- 1/4 lingurita piper cayenne
- 2 cutii fasole
- 4 căni supa de pui
- 3/4 lingurita oregano uscat
- 4 cani carne de curcan, maruntita
- 1 cutie porumb
- sare de mare pentru gust
- 1/4 cana iaurt
- 2 linguri de coriandru proaspat tocat
- felii de lamaie verde, pentru ornat
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr oală mare. Adăugați ceapa, telina si ardei iute, gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Adaugati usturoi, chimen, coriandru și piper cayenne și se fierbe, amestecand, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasole albă, supa și oregano. Gatiti, parțial acoperit, amestecand ocazional, timp de 25 de minute.
Adăugați carnea de curcan, porumb, sare și piper, dupa gust si continuati sa gătiti, neacoperit, timp de 30 minute.
Impartiti în boluri individuale și serviti cu iaurt, coriandru, decorat cu felii de lămâie.
Tocana de curcan cu fasole si porumb
Pofta buna!