Reteta zilei: Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Printeaza

Tocana de legume cu carne de porc si rosii din: carne de porc, apa, sos de peste, usturoi, ceapa, fasole verde, vanata, mar, rosii, ulei, orez fiert.

 

 

Ingrediente:

  • ½ kg carne de porc, cuburi
  • ½ cana de apa
  • 3 linguri sos de peste
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • ½ ceapa, tocata
  • ½ kg fasole verde, pastai
  • 1 vanata, cuburi
  • 1 mar, cuburi
  • 2 rosii, cuburi
  • ulei
  • orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o oala cu aproximativ 1-2 linguri ulei și gatiti carnea cateva minute pana se rumeneste.

Adaugati ceapa și usturoiul si mai gatiti 2-3 minute.

Adaugati legumele, incepand cu rosiile, continuand cu merele, apoi vinetele, apoi fasolea verde.

Se toarna apa si sos de peste si se aduce la fierbere.

Acoperiti si gatiti 15-20 minute.

Se amesteca si se servesc pe pat de orez fiert.

 

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Tocana haiduceasca cu porc si legume

Tocana haiduceasca cu porc si legume din: carne de porc, ceapa, ardei grasi, rosii, slă­nină afumată, sare, piper, boia de ardei iute sau dulce. Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 cepe mari, 2 ardei graşi 2-3 roşii 150 g slă­nină afumată sare, piper boia de ardei iute sau dulce   Mod de preparare: […]

Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume

Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapă albă, cartofi, dovleac, rosii cherry, fenicul, andivă, sare, piper, cimbru, ulei de măsline extravirgin. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 morcovi 1 ceapă albă 2 cartofi 200 g de dovleac 8 roşii cherry 1 fenicul 1 andivă sare piper cimbru ulei de măsline extravirgin Mod de preparare: […]

 

Reteta zilei: Tocana de porc cu legume

Tocana de porc cu legume din: porc, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagra, ardei copt, porumb, rosii, avocado, coriandru. Ingrediente:  2 kg carne de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1 ceapa rosie, felii 2 catei de usturoi, tocat 2 linguri de […]

 

Tocana de porc cu legume si cimbru

Tocana de porc cu legume si cimbru din: pulpa de porc, ceapa, morcovi, usturoi, telina, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc o ceapa 2 morcovi 2 catei usturoi o tija telina o lingurita cimbru 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul […]

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Buna tocana de legume

  2. De fapt si de drept este tocanita de porc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.