Tocana de capra cu slanina afumata din: carne de capra, ceapa rosie, slanina afumata, boia, sare, gogosari, foi de dafin, frunze de stevie, boabe de coriandru si usturoi. Ingrediente: 1 ceapă roşie 100 g slănină afumată boia sare 2 gogoşari roşii 1 kg carne de capră 100 ml vin roşu 4 foi de dafin […]
Reteta zilei: Tocana de miel cu morcovi si ierburi de provence
PrinteazaTocana de miel cu morcovi si ierburi de provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 4 rasoale de miel
- sare si piper
- 1 ceapa, tocata
- 2 morcovi, decojiti și feliati
- 2 tulpini telina, feliata
- 2 linguri de pasta de tomate
- 1 1/2 linguri de ierburi de provence
- 4 căței de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca vin rosu
- 1 1/2 cani supa de pui
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie fasole
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Se încălzește uleiul într-o cratita la foc mediu-mare. Asezonati carnea cu sare și piper.
Adăugați in cratita și rumeniti pe fiecare parte, aproximativ 4 minute. Pastrati deoparte.
Adaugati in cratita ceapa, morcov, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, sare și piper si gatiti aproximativ 5 minute.
Adăugați vin, amestecati bine. Adaugati supa, roșii și fasole, dati focul la mic, gatiti cateva minute.
Acoperiti apoi cratita si dati la cuptor aproximativ 1 1/2-2 1/2 ore.
Serviti tocana calda.
Tocana de miel cu morcovi si ierburi de provence
Pofta buna!
Tocana cu chiftele de miel din: ulei de masline, ceapa, usturoi, conserva de rosii, pasta de rosii, supa de mierl, conopida, naut, coriandru, carne tocata de miel, chimion, paprika. Ingrediente: Pentru sos: 2 linguriţe ulei de măsline 1 ceapă mică, tocată 1 căţel de usturoi, tocat 1 conservă de 400g de roşii tocate 2 linguriţe pastă […]
Pofta buna!
Imi place tocana de miel