Tocană de fazan cu legume de sezon – o rețetă tradițională și rafinată, ideală pentru a aduce pe masa ta un gust autentic și plin de arome. Această mâncare se remarcă prin combinația delicioasă de carne de fazan, cunoscută pentru textura sa fină și gustul său deosebit, și legume proaspete, selectate în funcție de anotimp. […]
Reteta zilei: Tocana de porc cu legume
PrinteazaTocana de porc cu legume din: porc, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagra, ardei copt, porumb, rosii, avocado, coriandru.
Ingrediente:
- 2 kg carne de porc, cuburi
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa rosie, felii
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri de chimen
- 2 lingurite oregano
- 1 1/2 lingurite praf de chili
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță de piper negru
- 2 cani de supa de pui
- 1 cutie fasole neagră, clătită și scursă
- 1 cană ardei copt
- 1 cană de porumb
Ingrediente pentru garnitura:
- rosii cubulete
- avocado cubulete
- frunze de coriandru proaspete
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160C. Se pregateste carnea.
Într-o cratita se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu.
Se adauga carnea de porc și se gateste până când se rumeneste.
Se adauga usturoiul si ceapa, se amestecă, se acoperă și gatiti 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adaugă chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagră și ardei iute.
Amestecati, se acoperă cu un capac și se da la cuptor.
Gatiti 2 1/2-3 ore. Se adauga porumbul si serveste in boluri cu rosii, avocado si coriandru.
Tocana de porc cu legume
Pofta buna!
Tocană de Legume – Atkilt Wat: Ghidul Complet al Tradiției Etiopiene, Rețeta Tradițională și Secrete de Preparare. Atkilt Wat: Un fel de mâncare vegetariană dintr-o combinație de legume, cum ar fi cartofi, morcovi și varză, gătită într-un sos bogat și aromat. Atkilt Wat, un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria etiopiană, este un exemplu vibrant […]
Arata foarte bine tocanita de porc