Tocanita de bame pe pat de orez din: usturoi, ghimbir, ardei iute, apa, ulei, coriandru, chimen, cardamom, turmeric, rosii, ciuperci, bame, orez, mango, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 4 catei de usturoi, tocat 2.5cm radacina ghimbir, tocat 1-2 ardei iuti, fara seminte, tocati 175ml apa rece 1 lingura ulei 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura […]
Reteta zilei: Tocanita aromata de bame
PrinteazaTocanita aromata de bame din: bame, ceapa, chili, turmeric, garam masala, sare, unt.
Ingrediente:
- 1kg bame
- ½ ceapă
- 1 lingurita chili
- ½ linguriță turmeric
- ¾ linguriță garam masala
- sare
- 1 lingurita unt
Mod de preparare:
Spălați bamele. Uscati pe prosoape de hârtie.
Tăiați bucăți micis si transferati intr-un bol. Taieti ceapa.
Într-o tigaie, se încălzește uleiul și se adaugă bamele, se prăjesc la foc mediu aproximatov 7-10 minute.
Adăugați ceapa și unt. Asezonati cu turmeric, sare și chili.
Se amestecă bine. Gatiti aproximativ 5 minute.
Adăugați garam masala si amestecati bine. Gatiti inca 3-4 minute.
Serviti mancarea calda.
Tocanita aromata de bame
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Tocanita de bame pe pat de orez
Bame cu verdeata in sos tomat din: bame, bors, rosii, ceapa, faina, bulion, ulei, lamaie, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g bame 500 ml bors 4 rosii 1 ceapa 1 lingura faina 2 linguri bulion 1 lingura ulei 1 lamaie 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: […]
Pofta buna!