Reteta zilei: Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei din: ceapa, usturoi, telina, ardei gras, dovlecei, fasole, rosii, passata, pasta de tomate, ketchup, chili, chimen, coriandru, sare, piper, iaurt, piper cayenne.

 

Ingrediente: 

  • 2 cepe, tocate
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 3 radacini telina, tocata
  • 1 ardei gras, fara seminte, tocat
  • 225gr ciuperci, feliate
  • 2 dovlecei, tocati
  • 400gr fasole din conserva
  • 400gr rosii, tocate
  • 150ml passata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura ketchup
  • cate 1 lingurita chili, chimen si coriandru
  • sare si piper
  • iaurt, piper cayenne si coriandru, pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti ceapa, usturoiul, telina, ardeiul, ciupercile si dovelecii intr-o cratita.

Gatiti cateva minute.

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei
Adaugati fasolea, rosiile, passata, pasta de tocate si ketchup-ul.

Adaugati condimentele, sare si piper si amestecati.

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei
Acoperiti cu un capac si gatiti 20-30 de minute, amestecand ocazional.

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei
Serviti cu iaurt, piper cayenne si coriandru.

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei

Tocanita de ciuperci cu ardei si dovlecei

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocanita de ciuperci cu cartofi si bacon

Tocanita de ciuperci cu cartofi si bacon din: bacon, ceapa, usturoi, vin alb, supa de pui, morcovi, cartofi, mix de condimente, cimbru, piper, sare, unt, ciuperci, porumb, cheddar, lapte, amidon de porumb. Ingrediente: 3 felii bacon, tocat 1 ceapa, tocata 1 ceapa rosie tocata 4 catei usturoi, tocat 120 ml vin alb 1 l supa […]

 

Tocanita de ciuperci cu marar si mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu marar si mamaliguta din: ciuperci, ceapa, rosii, ulei, sare, condimente, faina, lamaie, marar. Ingrediente: 500 g ciuperci 2-3 cepe 2 rosii 1 ceasca cu ulei sare condimente 1 lingurita cu faina 1/2 lamaie marar tocat   Mod de preparare: Curatati ciupercile, le spalati in multe ape, le taiati felii subtiri si le […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.