Salata calda de pui cu ou din: supa de pui, pui, maioneza, suc de lamaie, telina, ceapa, ardei iute, nuci, oua fierte, chipsuri de cartofi. Ingrediente: 300ml supa de pui 240gr pui gatit si maruntit 90gr maioneza 1 lingura suc de lamaie 120gr telina tocata 1/2 ceapa tocata 40gr ardei iute tocat 1/2 lingura […]
Reteta zilei: Tocanita de ciuperci cu legume
PrinteazaTocanita de ciuperci cu legume din: ceapa, ardei gras, ulei de masline, ciuperci, boia de ardei si smantana.
Ingrediente:
- 1 ceapa mare, curata si taiata julienne
- 1 ardei gras rosu, curatat si taiat felii
- 4-5 lingurite ulei de masline
- 500 g ciuperci taiate felii
- 2 lingurite boia de ardei dulce
- 1/2 cana smantana degresata
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adaugati 2 lingurite ulei de masline, apoi adaugati ceapa si gatiti 5 minute. Scoateti ceapa pe o farfurie, mai adaugati 1 lingurita de ulei in tigaie si procedati la fel cu ardeiul gras.
Scoateti si ardeiul tot pe aceeasi farfurie cu ceapa. Mai adaugati 2 lingurite ulei de masline si prajiti ciupercile bine pe fiecare parte.Scoateti ciupercile pe o farfurie diferita.
Ceapa si ardeii se pun inapoi in tigaie, se adauga boia de ardei si se mai gatesc 2-3 minute. condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se adauga apoi ciupercile si sucul acestora si se fierb la foc mediu 10-15 minute. Opriti focul, apoi lasati sa se raceasca cateva minute. Incorporati smantana, amestecati bine. Serviti fierbinte.
Tocanita de ciuperci cu legume
Pofta buna!
Rețetă de Storceag – Deliciul Dobrogean
Rețetă de Storceag – Deliciul Dobrogean din: peste, ceapa, usturoi, ardei gras, ulei de masline, pasta de rosii, frunze de dafin, sare, piper, leustean, smantana. Ingrediente: 1 kg de pește de mare 1 ceapă mare, tocată 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 ardei gras, tocat 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de […]
Incoming search terms:
- strangeribc
Arata bine tocanita de ciuperci