Reteta zilei: Tocanita de curcan cu rosii

Printeaza

Tocanita de curcan cu rosii din: curcan, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, sos iute, fasole, fasole neagra, ardei gras, ardei iute, sare de mare, piper, zahar, praf de chili, oregano, piper cayenne, bere, cacao, scortisoara, chimion, smantana, branza cheddar, ceapa verde, avocado.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 1 ceapa, tocata
  • 5 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 1 cutie rosii zdrobite
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1/2 linguriță de sos iute
  • 1 cutie fasole, clătita
  • 1 cutie fasole neagra, clătita
  • 1 ardei gras rosu, tocat
  • 1 ardei gras verde, tocat
  • 3 ardei iuti, tocati
  • 1,5 linguriță sare de mare
  • 1/4 vârf de cuțit de piper
  • 1 lingurita zahăr
  • 3 linguri praf de chili
  • 2 lingurite oregano
  • 1/8 linguriță piper cayenne
  • 1 cană de bere
  • 1 lingura praf de cacao neindulcita
  • 1/4 linguriță scorțișoară
  • 1,5 linguriță de chimion
  • smântână, brânză Cheddar mărunțită, ceapă verde si avocado cubulete, pentru servire

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare, incalziti ulei de măsline la foc mediu.

Adaugati ceapa și usturoi în tigaie și sotati aproximativ 3 minute.

Se pune carnea de curcan, gatiti cateva minute, apoi ardeii, gatiti pana se inmoaie, incorporati apoi fasolea, fasolea neagra, roșiile și pasta de tomate.

Adaugati bere și se amestecă bine. adaugă toate condimentele. amestecă bine, lasati sa fiarba la foc mic 2-3 ore.

Serviti cu smântână, brânză Cheddar mărunțită, ceapă verde si avocado cubulete.

 

Tocanita de curcan cu rosii

Tocanita_de_curcan_cu_rosii_10

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. vreau si eu din tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.