Reteta zilei: Tocanita de ciuperci cu legume

Printeaza

O reteta savuroasa si gustoasa de Tocanita de ciuperci cu legume din: ceapa, ardei gras, ulei de masline, ciuperci, boia de ardei si smantana.

Tocanita de ciuperci cu legume

Tocanita de ciuperci cu legume

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare, curata si taiata julienne
  • 1 ardei gras rosu, curatat si taiat felii
  • 4-5 lingurite ulei de masline
  • 500 g ciuperci taiate felii
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1/2 cana smantana degresata

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati 2 lingurite ulei de masline, apoi adaugati ceapa si gatiti 5 minute.Scoateti ceapa pe o farfurie, mai adaugati 1 lingurita de ulei in tigaie si procedati la fel cu ardeiul gras.

Tocanita de ciuperci cu legume

Scoateti si ardeiul tot pe aceeasi farfurie cu ceapa. Mai adaugati 2 lingurite ulei de masline si prajiti ciupercile bine pe fiecare parte.Scoateti ciupercile pe o farfurie diferita.

Tocanita de ciuperci cu legume

Ceapa si ardeii se pun inapoi in tigaie, se adauga boia de ardei si se mai gatesc 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tocanita de ciuperci cu legume

Se adauga apoi ciupercile si sucul acestora si se fierb la foc mediu 10-15 minute. Opriti focul, apoi lasati sa se raceasca cateva minute. Incorporati smantana, amestecati bine. Serviti fierbinte.

Tocanita de ciuperci cu legume

Tocanita de ciuperci cu legume

Tocanita de ciuperci cu legume

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine tocanita de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.