Reteta zilei: Tocanita de fasole cu carnati de pui

Printeaza

Tocanita de fasole cu carnati de pui din: ulei de masline, carnati de pui, ceapa, usturoi, pasta de toamte, boia, oregano, fulgi chili, spanac, fasole, rosii, supa de legume, sare, piper, parmezan.

Poate te intereseaza si Tocanita de curcan cu rosii

 

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 carnati de pui, maruntiti
  • 1 ceapa, cuburi
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei afumat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • ½-1 lingurita fulgi chili
  • 200gr spanac
  • 2 cutii fasole
  • 1 cutie rosii zdrobite
  • 3 cesti supa de legume
  • sare
  • piper proaspăt
  • parmezan proaspăt ras

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de măsline într-o cratiță mare.

Adăugați cârnații de pui și gatiti timp de 4-5 minute, până când se rumenesc.

Se adauga ceapa si usturoiul. Gatiti timp de 4-5 minute.

Se adauga pasta de tomate, boia de ardei, oregano și fulgi de chili si gatiti pentru 3 minute.

Adaugati spanac proaspăt și se fierbe, amestecand continuu, aproximativ 3 minute.

Adăugați fasole, roșii zdrobite și supa de legume și se aduce la fierbere.

Dati focul la mic si gatiti timp de 15 minute.

Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat, dupa gust.

Serviti cu parmezan.

 

Tocanita de fasole cu carnati de pui

Tocanita_de_fasole_cu_carnati_de_pui_10

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Tocanita cu fasole boabe

Tocanita cu fasole boabe din: piept de pui, fasole, telina, ceapa, usturoi, pasta de rosii, morcov, ardei, ulei, sare, piper, ardei, verdeata. Ingrediente: 1 piept de pui fiert/la cuptor 1 cutie de fasole boabe (400 g) 1 fir de ţelină apio 1 ceapă mică 2 căţei de usturoi 1 lingură de pastă roşii 1 morcov […]

Tocanita de fasole cu masline

Tocanita de fasole cu masline din: fasole, ceapa, usturoi, malsine, cimbru, foi de dafin, boia, bulion, patrunjel. Ingrediente: 500 g fasole 2 cepe 3 căţei de usturoi zdrobiţi 250 g măsline negre 1 linguriţă de cimbru 4 foi de dafin 1 linguriţă boia dulce sau iute 2 linguri bulion pătrunjel   Mod de preparare: Ceapa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine tocanita de fasole, dar cred ca e o mancare de fasole cu carnati mai degraba

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.